Pelerinaj cu sfârșit tragic pentru o femeie din Filioara

3

      Astăzi, 29 mai, în jurul orei 06:30 a avut loc un accident rutier mortal pe drumul dinspre București spre Târgu Neamț, în localitatea nemțeană Doina.
Maria Cârjă și Adriana Raclariu, din satul Filioara, comuna Agapia, Neamț se întorceau acasă după un pelerinaj de o săptămână la mănăstirile din Grecia.
Maria Cârjă a condus tot drumul, din Grecia până în România, fiindcă își dorea să fie astăzi alături de familia ei, de Înălțarea Domnului. Mai aveau 40 km până acasă, dar oboseala și-a spus cuvântul: femeia a adormit la volan și a pierdut controlul asupra direcției de mers.  Automobilul a intrat pe contrasens și s-a izbit de parapetul de protecție de pe partea stângă a drumului. În urma impactului foarte puternic, parapetul a străpuns caroseria automobilului.
Adriana Raclariu (40 ani) se afla în față, pe locul din dreapta. Printr-o minune a scăpat cu viață, doar cu răni minore.
Maria Cârjă, în vârstă de 50 de ani, nu a fost la fel de norocoasă. Femeia a decedat în urma coliziunii. Familia ei, în loc să sărbătorească Înălțarea Domnului, se pregătește de înmormântare.

Sincere condoleanțe familiei din partea redacției ziartarguneamt.ro!

Andreea Trăsnea

3 Comentarii
  1. Tataru Vasilica spune

    Condoleante familiei Dumnezeu sa o ierte

  2. Chitosca Elena spune

    Condoleante familiei ….Dumnezeu sa o ierte …

  3. raclariu adriana spune

    regrete eterne familiei indurerate. adio maria frumoasa ,buna si fericita in rai,draga si scumpa mea prietena. imi este tare dor de tine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate