„De Dragobete, îți scriu!” – concurs marca Fundația Culturală „Ion Creangă”

0

Fundația culturală „Ion Creangă” Târgu Neamț a lansat o competiție cu ocazia sărbătorii iubirii la români. Îndrăgostiții cu vârsta cuprinsă între 14 și 100 ani sunt invitați să redacteze o scrisoare de dragoste și să o înscrie în concursul iubirii, intitulat „De Dragobete, îți scriu!”.

dragobeteCondițiile de participare nu sun riguroase și dau frâu liber imaginației celor care iubessc. Scrisoarea trebuie scrisă cu stiloul sau condeiul, pe hârtie personalizată și introdusă în plic personalizat (culoarea cernelii  și a hârtiei e la alegerea fiecărui participant). Organizatorii îndeamnă folosirea parfumului preferat („nu ezitați,dar nici nu abuzați”), iar limita de spațiu este condiționată doar de inspirație.

Scrisorile pot fi trimise prin poștă, la adresa Fundația Culturală „Ion Creangă”, Târgu Neamț, str. Ștefan cel Mare, nr. 55, cod postal 615200 sau pot fi lăsate personal la sediul fundației din incinta Casei Culturii, unde va exista o cutie special creată pentru concursul „De Dragobete,îți scriu!”. Important e ca scrisorile să ajungă la organizatori în perioada 9-22 februarie, pentru a intra în competiție.

Marți, 24 februarie, participanții sunt invitați de la ora 18.00 în salonul Ion Creangă (etajul I, Casa Culturii). „Pot intra în concurs scrisori cu destinatari reali… invitați speciali,cărora li se va face o surpriză! Ne ocupăm noi să invităm persoana, pentru tine! Puțină complicitate în iubire, nu strică!”, spun organizatorii. De asemenea, la întâlnirea de Dragobete participanții trebuie să poarte măcar un simbol pur românesc.

Pentru moment, Fundația Culturală „Ion Creangă” anunță premii precum un tort personalizat, un set de birou cu instrumente de scris, cărți de dragoste/ autori români sau flori, însă șirul premiilor poate continua, în funcție de ong-urile și societățile comerciale care vor accepta provocarea de a deveni colaboratori în cadrul concursului.
„Vă așteptăm! Vă susținem dragostea! Vă invităm să aveți curaj!”, îndeamnă Fundația Culturală „Ion Creangă” potențialii participanți,pe pagina de facebook.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate