5 Comentarii
  1. costel spune

    A pus lambriu la stalpii de electricitate, a facut ghivecele din lemn pentru flori pe centru, chioscurile din lemn, bineinteles toate la cele mai MICI preturi

  2. ioan spune

    Sunteti o rusine pentru orasul nostru.Sa va spun eu ce activitate ati avut:
    -caricatura de lambriu pe stilpii de iluminat
    -casutele plimbate de la Timisesti si inapoi,impreuna cu Miron si Onu, achizitionate de Primarie la pret de garsoniera
    -jardiniere si banci la 5 preturi
    -ornamente de lemn de la jardinierele de piatra
    -multe alte lucrari in aceeasi formatie cu Miron de la Plaiesu si Onu de la Timisesti.
    Multumit?

    1. 11 spune

      In plus domnu DRon a pazit toata vara 2014 tabla lindab pusa pe spital,poate poate MANANCA SI GURA LUI CEVA! MAI CANDIDEAZA LA ANU ACEAST PERSONAJ PE LISTA PSD-ULUI???? AR CASTIGA SIGUR HARPA ALEGERILE CU EL.CE M–AS BUCURA SA VAD CA HARPA-L PUNE PE LISTA DE CONSILIERI SI ELECTORATU LE DA 15%!!HA,HA,HA,……..

    2. 11 spune

      ati uitat s aziceti ca dl dron a montat cate 6 leaturi de lemn d e brad culoarea mahon ,pe cosurile electorale care erau vopsite de arnautu in verde cu un an inainte.6 LEATURI LA 3 MILIOANE LA FIECARE COS DE GUNOI.TREABA FARA ROST,BANI FURATI.DL.PRIMAR..VA PLACE DOMNU ASTA??

  3. Lucian spune

    Ăștia nu au pic de rușine în ei. Mă mir că nu li se face rău când se uită la ce au scris pe foile astea de le numesc ei declarații. Participări! Rezulate vrem nu participări adunătură de lichele ce sunteți!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate