Solutia la fenomenul cainilor comunitari

0

Sursa initiala a cainilor comunitari o reprezinta demolarile din anii ’80 care au provocat un prim val de animale ramase fara stapan si indiferenta autoritatilor fata de inmultirea necontrolata a acestora.
Cauza actuala si cea mai ignorata a aparitiei cainilor fara stapan o constituie persoanele care locuiesc in medii rurale sau urbane, preponderent la case sau la curte, care in loc sa-si sterilizeze animalele, prefera sa le lase sa-si urmeze instinctul de reproducere, iar puii rezultati sunt abandonati in piete, paduri, pe langa restaurante, scoli, gradinite etc.
Administratia locala a incheiat un contract cu o fundatie din Municipiul Roman pentru a construi un padoc care va fi amplasat in zona gropii de gunoi a orasului Tirgu Neamt.
Asadar Primarul orasului Tirgu Neamt face un apel la toti locuitorii acestui oras sa vina in ajutorul Administratiei Locale pentru ca aceasta problema sa fie rezolvata odata pentru totdeauna.
Reporter: Ciprian Sangeap, Operator imagine, Editor montaj: Dacian Anitei

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate