Lipsa de personal la Spitalul orasenesc Tirgu Neamt

0

Pana cand statul roman nu va gasi o cale sa incline balanta si sa le dea specialistilor in medicina motive reale sa ramana in tara, Romania va ramane fara personal calificat in unitatile sanitare in contextul in care numarul celor care decid sa lase spitalele de aici este de cinci ori mai mare fata de cel inregistrat in anii ’90.

Spitalele din Romania sunt populate de medici in varsta, care trebuie sa lucreze enorm ca sa tina si locul emigrantilor, ori de asistente care au in grija un numar dublu de pacienti.
Si spitalul orasenesc Tirgu Neamt este intr-o astfel de criza, deoarece se apropie vara si unii medici ai acestui spital vor pleca in concediu iar toata aceasta criza se datoreaza pensionarii mai multor medici din anul 2011 iar acele posturi ramase libere au fost blocate cu ordonanta 34.
Managerul acestei unitati, doctorul Florin Apostoaie este optimist si crede ca in ciuda tuturor acestor dificultati ,pacienti nu vor avea de suferit.
Reporter: Ciprian Sangeap, Operator imagine, Editor montaj: Dacian Anitei

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate