Emilia Arcan, președintele C.J. Neamț a câștigat procesul cu A.N.I.

1

Președintele Consiliului Județean Neamț, Emilia Arcan, a câștigat procesul cu A.N.I. Instanța de judecată a stabilit că doamna Emilia Arcan nu este incompatibilă.

Acesta nu este primul caz în care un politician nemțean câștigă contra ANI, dar de departe a fost cel mai mediatizat, multe voci cerând demisia doamnei Arcan pe acest motiv.

Acum ar trebui ca toți care i-au cerut public vreodată doamnei presedinte CJ Neamt, Emilia ArcanArcan demisia sau au criticat-o pe acest motiv, la fel de public să își ceara scuze, pentru ca așa e civilizat. Oricum, această bătălie cîștigată de doamna Emilia Arcan duce la refacerea multor calcule în politica nemțeană.
Este o bucurie pentru mine această soluție și, sinceră să fiu, speram să-mi fie favorabilă, pentru că știam în ce situație mă aflu, știam ce documente sunt la dosar! Am mizat pe corectitudinea instanțelor de judecată, dar recunosc, de pe 24 martie, cînd s-a judecat procesul la Curtea de Apel Bacău, și până astăzi, când s-a dat pronunțarea, am acumulat niște emoții, firești, cred eu.

Le mulțumesc avocaților de la Societatea Civilă Profesională de Avocați Mătășel și Mătășel, care și-au dovedit încă o dată profesionalismul, așa cum au făcut-o în foarte multe cazuri, a declarat Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean Neamț.

sursa: ziarpiatraneamt.ro

1 Comentariu
  1. AR spune

    DOAMNA ARCAN A FOST ALEASA PRESEDINTA DE CJ CU NERESPECTAREA LEGII.ORICE SEMNEAZA DUMNEAI..ESTE ILEGAL SI ILEGITIM.
    ASTEPT INTERVENTIA DOAMNEI PREFECT SI A DNA IN CEEA CE PRIVESTE EXERCITAREA FUNCTIEI DE PRESEDINTE DE CJ ILEGAL!!Doamna Arcan exercita ilegitimn si ilegal autoritatea de stat in judetul Neamt..nu sesizeaza nimeni chestia asta??? IN CE TARA TRAIM FRATILOR!!TOT CE EA SEMNEAZA ESTE NUL!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate