3 locuri de muncă vacante la Direcția de Asistență Socială a orașului Târgu Neamț

0

Direcția de Asistență Socială a orașului Târgu Neamț scoate la concurs trei locuri de muncă, și anume: muncitor la Cantina Socială, muncitor la Compartimentul Administrativ Gospodăresc și îngrijitor la Centrul de Primire în Regim de Urgență a Persoanelor fără Adăpost Sfânta Teodora.

locuri de munca targu neamtCei interesați își pot depune dosarul de înscriere până joi, 28 aprilie, ora 16.00, la Compartimentul Registratură (Biroul nr. 2).

Acesta trebuie să conțină obligatoriu următoarele documente: cerere de înscriere la concurs, copia actului de identitate și a documentelor care atestă nivelul studiilor (e nevoie de  studii medii absolvite cu diploma de Bacalaureat pentru posturile de muncitor la Cantina Socială și îngrijitor la Centru Sf. Teodora și studii generale pentru jobul de muncitor la Compartimentul Administrativ Gospodăresc), cazier judiciar sau declaratie pe propria răspundere că nu are antecedente penale care să-l incompatibil cu jobul pentru care candidează, copie după adeverințe care să ateste vechimea în muncă, în meserie și/sau în specializarea studiilor, adeverință medicală și CV.

Dosarele de înscriere vor fi selectate pe 3 mai, iar pe 10 mai candidații vor susține proba scrisă. Cei care trec de această etapă se vor prezenta la interviu la data de 13 mai. După depunerea și verificarea contestațiilor, candidații vor afla dacă vor fi sau nu angajați pe unul dintre cele trei postul la data de 17 mai. ora 16.00.

Târgnemțenii interesați pot obține mai multe informații pe site-ul primăriei sau la numărul de telefon 0233/790245 int. 115.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate