ApaServ angajează instalator pentru zona Târgu Neamț

0
Pe site-ul oficial, Apa Serv S.A. anunță persoanele interesate că organizează concurs pentru ocuparea unui post de instalator în cadrul Sectorului Exploatare apă Nord Tîrgu Neamţ.

Candidații trebuie să depună o scrisoare de intenţie și CV la registratura Companiei Judeţene Apa Serv S.A., din Piatra Neamţ str. Lt. Drăghiescu nr. 20, sau pe adresa de e-mail [email protected] până în data de 19 august a.c., ora 12.00, urmând ca până la ora 16.00 să fie anunţaţi dacă au fost selectaţi în vederea susţinerii probelor de concurs.

42_0_0Nivelul de studii cerut de angajator este școala prefesională, liceu industrial de specialitate sau cursuri de calificare în meseria de instalator. Cei interesați trebuie să aibă minim 3 ani experiență în activităţi similare. Constituie un avantaj specializarea pentru sudura prin electro-fuziune si deținerea permisului de conducere cat B.

Pentru a fi angajat de ApaServ în postul de instalator pentru zona Târgu Neamț, candidatul trebuie să cunoască  structura reţelelor de distribuţie apă potabilă. De asemenea, e nevoie de cunoştinţe de mecanică, hidraulică, instalaţii.

Calitățile și aptitudinile dorite de angajator sunt: persoană orientată spre scopuri clar delimitate, conştiincioasă;  exigenţă, meticulozitate;  rigurozitate în realizarea sarcinilor prin conştientizarea şi acceptarea regulilor, un bun echilibru emoţional.

Concursul va avea loc în data de 23 august,de la ora 9.00, la Punctul de lucru al Companiei din Oraşul Tîrgu Neamţ, str. Aleea Salcâmilor nr. 3 şi va consta într-o testare practică urmată de interviu.APASERV-680x365

Punctajul se va acorda astfel:

– testarea practică totalizeaza 100 pct si va avea o pondere de 70% din punctajul total;

– interviul, va cuprinde şapte criterii de apreciere care totalizează 70 de pct cu pondere de 30% din punctajul total

– formula de calcul: Punctajul Total = (punctaj obtinut la testare practica/100)x70 + (pct obt interviu/70)x30.

Punctajul necesar pentru promovare este de minimum 70 de puncte la testarea practică si 49 de puncte la interviu.

Pentru susţinerea testării practice, candidaţii vor veni echipaţi cu echipament corespunzător muncii pe reţelele de alimentare cu apă.

Informaţii suplimentare aflaţi şi la tel. 0233-233340 interior 150, Birou Resurse Umane.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate