Iarna din mijlocul primăverii, la Târgu Neamț: drumuri bune și cartiere fără curent electric

0

Județul Neamț se află, până vineri, sub avertizare de cod portocaliu de ninsori și viscol, însă autoritățile locale din Târgu Neamț sunt pregătite pentru a face față iernii din mijlocul primăverii.

După ninsorile de azi-noapte, câteva zone ale orașului au rămas fără curent electric.

tg neamt iarna aprilie În jurul orei 5.00, au fost semnalate unele probleme. S-a intrerupt alimentarea cu energie electrică într-o parte a Humuleștiului și în zona Arianis, din cauza unor crengi căzute din cauza zăpezii depuse. Acolo, situația a fost remediată. Mai sunt probleme cu energia electrică pe străzile 1 decembrie 1918, Cetății și în Condreni. Au căzut niște copaci pe firele de înaltă tensiune. Echipele E-on (Delgaz Grid) sunt la fața locului și lucrează pentru a remedia situația. Mi s-a promis că în jurul orei 12.00, alimentarea cu energie electrică va reveni la normal, a precizat viceprimarul Vasile Apopei.

Pe străzile orașului se circulă în condiții de… iarnă târzie, însă nu s-au semnalat blocaje rutiere și situații extraordinare:

În aceea ce privește drumurile, deocamdată nu sunt probleme. Zăpada se topește, nu are timp să se așeze pe carosabil. În oraș se circulă bine, iar noi suntem pregătiți să intervenim oriunde este nevoie, cu utilaje de deszăpezire și materiale antiderapante, a conchis viceprimarul orașului.

Potrivit sursei citate, la Târgu Neamț s-au luat toate măsurile necesare, pentru a preîntâmpina efectele negative ale fenomenelor meteorologice prognozate pentru aceste zile.

Recomandăm conducătorilor auto care și-au încălțat mașinile cu cauciucuri de vară și au probleme cu aderența să revină la încălțămintea de iarnă 🙂

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate