Cele mai bune activităţi cu caracter non-formal, desfăşurate în şcolile nemţene

0

Unitățile de învățământ au fost încurajate și anul acesta să își promoveze cele mai bune activități cu caracter non-formal, organizate în cadrul programului ”Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Recent, ISJ Neamț a desemnat cele mai bune proiecte participante la etapa județeană a competiției „O activitate de succes” în Săptămâna Școala Altfel, iar printre ele se numără și câteva derulate de instituții școlare din zona Târgu Neamț:

 

Programul ”Să știi mai multe, să fii mai bun!” constă în derularea, la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, într-o săptămână din al doilea semestru şcolar, a unui orar special format doar din activităţi cu caracter non-formal.

Programul își propune implicarea, deopotrivă, a elevilor și a dascălilor, în activități extracurriculare și extrașcolare, interesante, care să le valorizeze talentele, preocupările extra-şcolare şi competenţele în domenii cât mai diverse şi interesante.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate