Dr. Caesar Lucachi, noul director medical al spitalului din Târg

0

Începând de marţi, 27 iunie, dr. Caesar Lucachi -medic specialist chirurgie generală-  este noul director medical al Spitalului Orăşenesc „Sfântul Dimitrie” din Târgu Neamţ, funcţie ocupată în ultimele luni de către soţia sa, dr. Gabriela Lucachi.

„În urma demisiei doamnei dr. Lucachi, s-a hotărât în Consiliul de Administraţie şi, bineînţeles, şi eu am fost de acord, ca director medical interimar să fie domnul Lucachi, până la organizarea concursului. Are o experienţă vastă în domeniu, este venit de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, este un bun profesionist, un coleg apreciat şi un tânăr de viitor”, ne-a declarat primarul Daniel Harpa.

Pe funcţia de manager al spitalului din Târgu Neamţ rămâne tot dr. Florin Apostoae, căruia i-a fost prelungit interimatul cu alte şase luni. În acest timp, ambele funcţii vor fi scoase la concurs, cel mai probabil în cursul lunii septembrie.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate