Mai avem politie comunitara sau nationala in Targu Neamt ?

1

In cele cateva zile de sarbatoare am mers in centrul orasului Tragu Neamt . Desi zilele orasului au fost organizate foarte bine ridicandu-se cu mult peste nivelul sarbatorilor similare din Neamt, nu am putut sa stau linistit sa servesc ceva fiind agresat efectiv de cersetorii care se pare ca nu mai au nici o limita trecand de la o cersetorie normala la una agresiva si violent de insistenta .
Atat sambata cat si duminica, de fiecare data cand am stat la cate o masa maxim 30 minute, am fost abordat de cel putin 5 cersetori diferiti si toti peste masura de insistenti . Credem ca politia ar trebui sa ia masuri in acest sens si macar in zilele de sarbatoare sau in zonele aglomerate sa protejeze cetatenii de astfel de cersetori .
Nu zice nimeni ca trebuie sa dispara cersetorii dintr-un oras, dar trebuie facut de urgenta ceva in vederea diminuarii agresivitatii acestora in asa mod incat sa inteleaga un refuz de prima oara cand il aud nu sa traga femeile de maneca si sa fe nevoie de injuraturi sau amenintari ca sa scapi de ei .

1 Comentariu
  1. Razvan spune

    Va citez:’Nu zice nimeni ca trebuie sa dispara cersetorii dintr-un oras’
    Va contrazic: DA, eu personal consider ca trebuie sa dispara.
    Cine nu crede poate observa exemplul celor ce erau mai demult mici cersetori si acum afiseaza lanturi de aur afirmand ca orasul e al lor.
    Cine are 2 maini si 2 picioare poate sa faca si altceva decat sa cerseasca. A se vedea articlul media cu parcagiul ce a fost prins cu 11 mil. ROL asupra sa, castig pe o zi.

    P.S. – O schita: Un afacerist prosper vede un cersetor pe bordura. Se apropie si ii zice:-Iti dau 1000 de lei numai sa nu te vad cersind. Cersetorul ii raspunde: – Iti dau eu 5000 de lei daca iei loc langa mine si cersesti si impartim egal castigul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate