Arnautu luat la ochi de Inspectoratul Scolar si de Casa de Asigurari de Sanatate

1

Dan Arnăutu a fost schimbat din functia de director al CSS  Târgu-Neamt în urma unei decizii ale Inspectoratului Școlar Neamt . Pana aici toate frumoase si la locul lor pentru ca acesta este mersul in Romania cand se schimba guvernarile .
Interesant este faptul ca, aflat in concediu medical domnului Arnautu i se pregateste o surpriza din partea Inspectoratului Scolar care reclama deocamdata textual, dar in curand catre CAS ca „domnul Arnautu este in concediu medical dar in acest timp a participat la o sedinta AGA , la sedinta de Consiliu Judetean si la evenimente mondene ” .
Daca acuzatiile se dovedesc a fi adevarate si concediul medical al domnului Dan Arnautu este dat pe nedrept, acesta poate fi sanctionat de CAS si de angajator, iar medicul care i-a eliberat certificatul, poate risca in cel mai fericit caz o anchetare din partea Colegiului Medicilor, sau in cel mai rau caz un dosar penal .
Acum mingea este in curtea  Inspectoratului Scolar Neamt .

1 Comentariu
  1. wolf spune

    Nu se va intampla nimic.Acest ,,domn,,are IMUNITATE.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate