Târgu Neamţ: Te tunzi pe bază de donaţie şi ajuţi un copil. Vino şi tu, la Casa Culturii!

0

La Casa Culturii din Târgu Neamț, maratonul de tuns în scop caritabil a început în forță.

Printre primii clienți, s-a numărat și primarul Daniel Harpa. Când i-a venit rândul, acesta s-a lăsat pe mâinile tânărului frizer Marian Toma Ciocârlan, iar rezultatul final a fost unul încântător.

„Sunt bucuros că am reușit să mă tund în scop caritabil și sper ca exemplul să îmi fie urmat de cât mai multe persoane, în cursul zilei de astăzi.

Mulțumesc tinerilor frizeri Marian și Sebastian pentru această initiativă inedită, prin care și-au propus să strângă fonduri pentru copiii de la CSEI Tîrgu Neamț! Îi găsiți astăzi în foaierul Casei Culturii”, transmite edilul.

Reamintim că astăzi, 9 decembrie, Ciocârlan Toma Marian (Tomi the Barber de la BarberShop Studio and Academy, unul dintre cei mai buni în domeniu din România) și fratele său, Sebastian, tund pe bază de donație. Cu alte cuvinte, oricine are nevoie de o tunsoare și se prezintă la Casa Culturii, face și o faptă bună, alăturânde-se cauzei lor. Nu le este impusă o sumă anume pentru tunsoare, iar banii lor vor contribui la bucuria copiilor din Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu Neamț, în prag de Crăciun.

Andreea Trăsnea

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate