În urma accidentului de ieri de la Pipirig, una dintre victime a decedat

0

Vineri, 8 iunie, s-a produs un accident rutier între un camion ce transporta bușteni și un autoturism, produs pe raza comunei Pipirig.  În urma impactului, au fost rănite mai multe persoane. Mai multe detalii aici.

Potrivit IPJ Neamț, un bărbat de 39 de ani, din Oniceni, a condus un autoturism pe DN15B, iar în localitatea Dolhești-Pipirig, într-o curbă, ar fi pierdut controlul asupra volanului și a intrat pe contrasens în coliziune frontala cu un autotren, condus din sens opus de către un bărbat de 55 de ani, din Pipirig.

Din păcate, în urma impactului, o femeie de 54 de ani, din Vaslui, pasageră spate a autoturismului, a încetat din viață.
Totodata, conducătorul autoturismului, cât și alți doi pasageri, respectiv o femeie de 67 de ani, din Bozieni, pasageră spate și un bărbat de 43 de ani, din Galați, pasager dreapta față, au suferit leziuni grave, fiind preluați de cadrele medicale pentru îngrijiri de specialitate.

„Colegii mei au constatat ca niciunul dintre conducătorii auto, nu consumaseră băuturi alcoolice, în cauza fiind continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpa și a infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.


Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate