Anunț public privind decizia etapei de încadrare [Primăria Timișești]

0


S.C. APAVITAL S.A. cu sediul în jud. Iași, municipiul Iași, strada Mihai Costăchescu, nr. 6, cod 700495, titular al proiectului ,,Extindere rețea apă în satul  Dumbrava, comuna Timișești, județul Neamț”, anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de încadrare în categoria activităţilor cu impact potenţial semnificativ pentru care nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul  ,,Extindere rețea apă în satul  Dumbrava, comuna Timișești, județul Neamț”, propus a fi amplasat în comuna Timișești, intravilan și extravilan sat Dumbrava, Plăieșu și Preuțești, județul Neamț.

 Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Neamţ, din Piaţa 22 Decembrie, nr.5, Piatra Neamţ, jud. Neamţ, cod 610007, in zilele de luni- joi, între orele 8,00- 16,30 şi vineri între orele 8,00-14,00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmnt.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate