Admitere mai 2024 – Seminarul Teologic Ortodox „Veniamin Costachi”, Mănăstirea Neamț

0

Seminarul Teologic Ortodox „Veniamin Costachi”, Mănăstirea Neamț organizează o sesiune de admitere în luna mai 2024.

Alege o școală în care educația integrală este prioritară, alături de pregătirea duhovnicească și cultura generală. La Seminarul Teologic de la Mănăstirea Neamț vei întâlni profesori dedicați și o comunitate de elevi dăruiți cu vocație și pasiune pentru studiul teologiei și al culturii.

Detalii mai jos sau aici – click:

***

Seminarul Teologic de la Mănăstirea Neamţ  este o școală recunoscută la nivel național și internațional, certificată prin diploma de excelență instituțională acordată de către Ministerul Educației (MECTS) pentru excepționala activitate desfășurată timp de 165 de ani, rezultatele deosebite ale elevilor și contribuția adusă la creșterea calității actului educațional.

Menţionăm că, prin aşezarea sa în zona mănăstirilor nemţene, Seminarul oferă tinerilor un cadru natural şi un climat deosebit de formare duhovnicească.

Şcoala dispune de spaţiu de învăţământ adecvat, două laboratoare de informatică cu 60 de calculatoare, un laborator de limbi străine, două ateliere de pictură, bibliotecă, internat cu spaţii foarte bune de cazare, cantină, sală de sport şi o frumoasă biserică – paraclis pentru programul liturgic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate