APA SERV: Probleme cu furnizarea apei potabile astăzi, 27 august

0

Pentru remedierea unei avarii la magistrala de aducţiune a apei din Comuna Bălțătești, APA SERV este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile astăzi, 27.08.2020 între orele 09,30-14,00.

Vor fi afectați utilizatorii din:

  • Comuna Bălțătești
  • Orașul Tg. Neamț, de pe străzile: 1 Mai, Păstorului, Valea Seacă.
  • Comuna Agapia, sat Săcălușești de pe strada Principală

***

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, APA SERV este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile astăzi, 27.08.2020 în:

  • Comuna Săvinesti, strada Bistritei între orele 09,00-11,00
  • Comuna Săvineşti, străzile: Tineretului, Dornelor, Aleea Parcului, Uzinei,
  • Progresului, Turnului, între orele 11,00-13,00

***

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, APA SERV este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile astăzi, 27.08.2020 în Comuna Dumbrava Roşie, între orele: 10,00-15,00.

Vor fi afectaţi utilizatorii din sat Cut, de pe străzile: Dudului, Fluieraşului, Zidarului, Zăvoiului, Dorobanţului, Voinţei, Saivanelor, Bisercii, Crângului.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri, pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate