Concurs pentru postul de agent pază în cadrul Serviciului Poliţia Locală Târgu Neamţ

0

Primăria oraşului Târgu Neamţ a scos la concurs un post de agent pază în cadrul Serviciului Poliţia Locală.

Este bine să ştiţi care sunt condiţiile specifice de angajare: poate concura orice cetățean cu studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, care a obținut aviz psihologic de port armă și atestat profesional (conform Legii nr. 333/2003).

Dosarele de înscriere se pot depune până în data de 17 mai, ora 14.00, la Compartimentul Registratură din cadrul primăriei.

Actele necesare sunt următoarele: cerere de înscriere adresată primarului, copia documentului care atestă identitatea, copiile actelor care atestă nivelul studiilor și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări/cursuri, cazierul judiciar (sau declarație pe propria răspundere că nu are antecedente penale care să-l facă incompatibil), adeverință medicală care atestă starea de sănătate corespunzătoare, CV, aviz psihologic de port armă și atestat profesional, conform Legii nr. 333/2003.

Concursul pentru postul de agent de pază în cadrul Poliţiei Locale se va desfăşura după următorul calendar:

  • 21 mai: selecţia dosarelor
  • 29 mai: proba scrisă, ora 10.00
  • 31 mai: interviul, ora 10.00

Relaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Resurse Umane sau la numărul de telefon 0233790245.

Bibliografia este afişată pe site-ul instituţiei (click AICI).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate