Concursul de Atletism și Cros al pompierilor se va desfășura la Piatra-Neamț

0

Municipiul Piatra-Neamț va deveni pentru trei zile un loc de întâlnire al iubitorilor de sport. Pompieri din toată țara vor participa în perioada 15 -17 mai la Concursul de Atletism și Cros – ediția 2024 destinat pompierilor militari din toată țara.

La această competiție organizată de Asociația Sportivă a Pompierilor din România (ASPR) vor participa peste 80 de cadre din subunități subordonate Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă din județele Alba, Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dolj, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț,Olt, Prahova, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea și Vâlcea.

Probele din concurs sunt pe categorii de vârstă (sub 35 de ani, între 35-45 de ani și peste 45 de ani) și sunt distincte pentru:
👨‍🚒🏃bărbați:
✔Viteză 100 m
✔Săritura în lungime cu elan
✔Aruncarea greutății
✔Rezistență 1500 m
✔Cros 6000 m
✔Cros 4000 m
✔Cros 3000 m

👨‍🚒🏃‍♀️femei:
✔Viteză 60 m
✔Săritura în lungime cu elan
✔Rezistență 800 m
✔Cros 2000 m

Vă așteptăm în zilele de 16 si 17 mai pe Stadionul Ceahlăul din municipiul Piatra-Neamț și pe traseele de pe Cernegura pentru a-i susține pe participanții la această competiție.

Succes tuturor participanților!

a transmis ISU Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate