Deputatul Marian Enache, alături de locuitorii Colegiului 8

0

Deputatul Marian Enache, reprezentantul locuitorilor din Colegiul 8 în Parlamentul10011719606355992 României, ce reprezintă 14 comune, majoritatea de pe Valea Muntelui, și orașul Bicaz, este alături de aceștia prin întâlnirile pe care le-a avut în ultimul timp în cadrul audiențelor. Cu ocazia Sărbătorilor Pascale , deputatul Marian Enache transmite tuturor locuitorilor județului Neamț, cele mai sincere gânduri de bine. „Cu ocazia sfintelor Sărbători Pascale, transmit tuturor , Sărbători Fericite, sănătate, belșug, liniște sufletească și pace. Fie ca Lumina Sfântă a Învierii să aducă puțină bucurie locuitorilor de pe Valea Muntelui, greu încercați de vicisitudinile vremurilor”, a declarat deputatul Marian Enache.
Demnitarul , a transmis locuitorilor din Colegiul 8, că va reveni printre ei, săptămâna viitoare, când are programate mai multe întâlniri în diferite comune, din cadrul programului de audiențe.

Marilena STURZU

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate