Incepe marea migratie politica in Neamt

1

Desi a trecut un an de la alegerile locale, se pare ca politicienii nemteni nu sunt in stare nici macar sa se hotarasca care si de ce parte a cascavalului sa apuce, ca sa nu mai spunem ca in principal sunt cativa guzani care pazesc cascavalul iar in spatele lor cate o armata de hamsteri care asteapta firmiturile promise .
Din cate vedem noi se pare ca usor usor, renegatii din clasa politica nemteana se vor reorienta catre grupurile politice ce au castigat alegerile, spurcand si ultima urma de speranta pusa de alegatori intr-o noua viziune social-politica .Politicianul-de-scorbura
Interesant va fi modul in care vor migra politicienii din partidele sanctionate la vot . Daca s-ar incerca o migrare normala cu demisie de la un partid si trecere la alt partid, atunci ar interveni discutii si pierderi de functii, asa ca vom vedea in curand politicieni care vor fi dati afara din partidele lor ca sa poata migra si sa se poata integra in partidele din USL . Grav este ca unele minti neantrenate din USL vor accepta cu bratele deschise migrantii politici crezand ac acestia vin cu capital financiar si de imagine, dar in realitate se vor trezi cu mici cai troieni politici care cu multa dibacie vor destructura partidul in care intra, semanand dihonia printre membri in vederea acapararii conducerii formatiunii care ia oferit posibilitatea de a supravietui politic .
Deci, asteptam cu totii sa vedem cum perdantii politici din Neamt vor simula expulzari din propriile partide si vor fi primiti si reevaluati de cei are au castigat alegerile si care odata cu primirea migrantilor isi vor semna singuri condamnarea politica deoarece la alegerile care vor veni, criza economica prost gestionata in aceste momente va fi decontata masiv.

Iosub Robert

1 Comentariu
  1. Nicoleta spune

    De acord cu acest articol.Nu dupa mult timp lanGa Rogin va sta si clanul ARnautu,iar USL-UL CONDUS CU F.F .MUTA DIBACIE SPERE GROAPA DE DL ARSENE SE VA FACE VARZA.UITE ASA ARNAUTU IESE IAR LA ATAC CU SPRIINUL USL-ULUI.SPER SA NU AM DREPTATE!
    ADMIN: VA RUGAM PE VIITOR SA COMENTATI CU ACELASI ID

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate