Intervenții la rețeaua publică de distribuție: se oprește apa în intervalul orar 11.30-14.00 (Anunț Apa Serv)

0

Pentru realizarea unor intervenții la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 20.03.2023 in intervalul orar 11.30-14.00.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile Roger Naum, Radu Teoharie (de la intersectie cu strada Mihai Eminescu, pana la intersectie cu strada Roger Naum) și blocul M9 de pe strada Mihai Eminescu.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru realizarea intervențiilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate