Precizări privind admiterea în învățământul profesional

0

În atenția absolvenților clasei a VIII-a, părinților și unităților de învățământ cu nivel gimnazial din județul Neamț:

admitere-scoli-prof-400x200În conformitate cu Metodologia de organizare și desfășurare a admiterii în învățământul profesional de stat cu durată de 3 ani aprobată prin OMEN nr. 3136/2014 și cu prevederile Calendarului admiterii în învățământul profesional de stat cu durata de 3 ani aprobat prin OMECS nr. 5082/2015, vă anunțăm că elevii admiși la învățământul profesional cu durata de 3 ani trebuie să depună dosarele de înscriere la unitățile de învățământ la care au fost admiși în perioada 11-15 iulie 2016.

Candidații respinși la această etapă pot participa la admiterea în învățământul profesional de 3 ani în etapa a doua. Înscrierea se va face în perioada 16-17 august 2016, la unitățile de învățământ care organizează învățământ profesional.

Lista locurilor libere la învățământul profesional cu durata de 3 ani se va afișa pe site-ul www.isjneamt.ro și la sediul fiecărei unități de învățământ, pe data de 20 iulie 2016.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate