Primăria Crăcăoani organizează concurs în vederea ocupării funcţiei în regim contractual de şofer

1

Primăria comunei Crăcăoani organizează concurs în vederea ocupării funcției în regim contractual de șofer (1 post în cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Crăcăoani).

Condițiile specifice pentru ocuparea acestui post sunt următoarele:

 • diploma care să ateste absolvirea studiilor în domeniul auto
 • vechime în specialitatea studiilor- minim 20 de ani
 • disponibilitate pentru program prelungit și de noapte
 • persoană dinamică, responsabilă, comunicativă, flexibilă
 • permis de conducere categoriile B, BE,C, CE, D, Tb
 • atestat pentru transportul rutier de persoane, eliberat de ARR
 • aptitudini de conducere și lucrul cu buldoexcavatorul, camionul și microbuzul școlar
 • să aibă domiciliul pe raza comunei Crăcăoani pentru a se plia pe programul de transport elevi și pentru a putea efectua deszăpezirea în caz de urgență.

Dosarele de înscriere se depun până la data de 22 noiembrie 2017, ora 16.00, la Compartimentul Registratură din cadrul primăriei. În mod obligatoriu, trebuie să conțină următoarele acte: cerere de înscriere la concurs adresată conducătorului unității, copiile după actul de identitate și carnetul de conducere, formularul de înscriere, copiile documentelor care atestănivelul de studii și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, precum și copiiile documentelor care atestă îndeplinirea condițiilor specifice ale postului, solicitate de instituția publică, cazier judiciar, adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, declarație pe propria răspundere sau adeverință care să ateste că nu a desfășurat activități de poliție politică, CV, dosar plic. Copiile de pe actele prevăzute mai sus se prezintă însoțite de documente originale.

După selecția dosarelor, candidații vor susține proba scrisă la data de 4 decembrie a.c., ora 10.00, urmată de interviu, la data de 6 decembrie, ora 10,00. Probele susținute vor avea teme privind competențele specifice ocupării postului de șofer în cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Crăcăoani.

Bibliografia pentru concurs este afișată la sediul Primăriei comunei Crăcăoani sau pe site-ul instituției. Detalii suplimentare puteți obține la telefon 0233 246009 sau la sediul Primăriei- Biroul Registratură.

Anunţ concus şofer (Primăria Crăcăoani) poate fi descărcat AICI (click).

1 Comentariu
 1. florin spune

  20 de ani vechime…minim…in ce lege este prevazuta o astfel de vechime?
  De ce nu 35 de ani vechime?
  Eventual sa fi lucrat 20 de ani la o firma de transport …ex SC Flozampet SRL- Cracaoani…..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate