Primarul Daniel Harpa, alături de bătrâni și copii

0

Iepurașul a ajuns mai repede pentru unii dintre noi. Pentru a aduce un strop de bucurie copiilor, bătrânilor și nu numai, la inițiativa edilului Daniel Harpa, primăria Tîrgu Neamț a oferit cu ocazia sărbătorilor de paște, pachete constând în cozonaci, dulciuri și suc.
Prima oprire a primarului a fost la Căminul de bătrâni, apoi a poposit la Casa de Copii Ozana, după care a urmat Fundația Filantropică Omenia și în cele din urmă Fundația Sfânta Teodora.
„Este o împlinire sufletească, de Sfintele Sărbători Pascale, să aduc zâmbetul pe chipurile celor care parcurg o perioadă dificilă. Este o datorie de suflet să fim alături de cei care sunt bătrâni şi singuri”. Bătrânii au fost încântaţi de cadourile primite şi i-au transmis primarului urări de sănătate și multă putere de muncă. „Domnul Primar nu scapă nici o ocazie să fie în mijlocul bătrânilor, să aline un pic suferința celor care sunt aici. Noi încercăm să le aducem o rază de speranță,. Grija autorităților și a noastră, a celor care îi ocrotim duce la o bătrânețe liniștită”, a declarat Arsinica Nemțeanu, directorul de la Căminul de bătrâni.
Următoarea vizită a fost Casa de Copii Ozana, unde edilul a înmânat mai multe pachete copiilor de la acest centru. Copiii s-au arătat extrem de bucuroși și nerăbdători să deschidă pachetele cu cadouri. La final au dorit să ofere câte o îmbrățișare celui care s-a gândit la ei. „Mă bucur să fiu alături de ei și să-i văd atât de fericiți și am să-i sprijin atunci când situația o va cere”
, a declarat în final priamrul Daniel Harpa, iepurașul din acest an pentru bătrânii și copiii nevoiași din Tîrgu-Neamț.DSCN4562

Marilena STURZU

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate