Sărbătoare duminică, pe Valea Ozanei. Primarul Vasile Dorneanu vă invită la Ziua Comunei Pipirig

0

Duminică, 27 august, are loc Ziua comunei Pipirig. Manifestările, pregătite de primărie în parteneriat cu Centrul pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare Neamț, se vor desfășura în Centrul Civic al localității nemțene, de la ora 13.00.

Sub genericul „SĂRBĂTOARE PE VALEA OZANEI”, evenimentul va servi drept platformă de promovare a valorilor și talentelor locale. Primarul Vasile Dorneanu își exprimă speranța că această sărbătoare va reprezenta o oportunitate pentru toți cei care iubesc comuna lor natală să se reunească, indiferent de distanță sau timp.

Îmi doresc ca Ziua Comunei sǎ fie o sǎrbǎtoare a tuturor pipirigenilor, fie că sunt în țară sau în străinătate, întrucât consider că toți iubim comuna natală, indiferent de locurile în care ne poartă valurile vieții,

Așadar, vă aștept cu drag duminică, 27 august 2023, începând cu ora 13, în Centrul Civic al comunei să ne sărbătorim pe noi, pipirigenii, pe noi cei care trăim, muncim, gândim, simțim în și pentru această frumoasă localitate.”, a declarat Primarul Vasile Dorneanu, așteptând cu nerăbdare să se reunească cu comunitatea pentru un eveniment memorabil.

Obiectivele principale ale evenimentului includ promovarea imaginii comunei Pipirig, evidențierea interpreților locali de toate vârstele, prezentarea meșterilor populari și a tradițiilor, precum și sărbătorirea cuplurilor care împlineșc 50 de ani de căsătorie în acest an, sub denumirea „Nunta de aur”.

Totodată, Ziua Comunei va fi un prilej de a felicita și recompensa părinții copiilor născuți în perioada septembrie 2022 – august 2023, și de a recunoaște excelența elevilor de la Liceul Tehnologic „Ion Creangă” și școlilor arondate din comună care au obținut rezultate deosebite la examenele naționale și la competițiile școlare.

Tot în cadrul Zilei comunei Pipirig vor urca pe scenă artiști renumiți: Ansamblul Ștefan Vodă din Căpriana, R. Moldova, Margareta Clipa, Anda Adam, Simona Nae.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate