Și-a dezmoștenit familia și și-a donat averea femeii care a îngrijit-o

0
Ilustratie

O bătrână de 92 de ani din Brescia, Italia, și-a lăsat casa prin testament unei românce care a îngrijit-o ani de zile după ce familia a abandonat-o într-un azil. Povestea este prezentată în presa italiană aici.

Rudele bătrânei au dat-o în judecată atât pe bătrână, cât şi pe îngrijitoare, însă justiția a decis că bătrâna este liberă să facă ce doreşte cu proprietatea sa.

Bătrâna a declarat procurorilor atât verbal, cât și în scris că se simte abandonată. S-a demonstrat așadar că femeia este în toate facultățile mintale și are dreptul să își doneze bunurile așa cum consideră de cuviință.

Românca, pusă într-o situaţie foarte complicată, a declarat că nu are pretenţii asupra casei respective, însă bătrâna a insistat şi a fost decisă să facă acest gest, în ciuda tuturor presiunilor.

Îngrijitoarea bătrânei a fost anchetată de poliţişti, pentru a determina dacă povestea nepoţilor bătrânei se confirmă, însă a fost achitată de orice acuzaţie, în urma unor investigații lungi și delicate. Procurorii au închis  dosarul, cu concluzia finală că „fapta nu există”.

Românca a fost exonerată de orice acuzaţie, definitiv, informează observator.tv.

Prin urmare, ea a primit prin testament casa bătrânei, plus 10.000 de euro pentru cheltuieli de renovare, din moment ce nimeni nu mai locuia la adresa respectivă de ceva vreme.

Citiți și:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate