Vînători Neamț: 6 străzi afectate de o avarie – se oprește apa

1

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 27.04.2023, în intervalul orar 11.00-16.00 în Comuna Vânători-Neamț.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Drehuța, Brădițel, Plopilor, Fundătura Andone, Ștefan cel Mare și Nestor Ureche.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de 0233233340 sau consumatorii noștri pot accesa site-ul Companiei www.apaserv.eu

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

1 Comentariu
  1. Corina spune

    M-am saturat de atatea avarii la sistemul de termoficare loc si totusi nu se face nimic pentru a nu se mai repeta. Doar se carpesc conductele vechi la infinit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate