5 tone de paie făcute scrum, după joaca unor copii cu focul

0

Miercuri, 21 septembrie, joaca unor copii cu focul a reușit să distrugă în scurt timp munca de-o vară și investiția unor oameni din satul Rădeni, din comuna Păstrăveni.

În jurul orei 16:45, Dispeceratul ISU-Ambulanță Neamț a fost anunțat, prin apel la 112, despre izbucnirea unui incendiu la un stog de paie. „La locul intervenției s-au deplasat 12 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Neamț cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La intervenție au participat 4 voluntari de la SVSU Păstrăveni cu autospeciala din dotare”, se precizează într-un comunicat al ISU Neamț.

Focul s-a extins rapid la paiele din apropiere, dar pompierii au reușit într-un final să lichideze incendiul. Ca rezultat, hrana vitelor pentru iarnă s-a făcut scrum: au ars 5 tone de paie și aproximativ 30 snopi de porumb.incendiu-pompieri-paie

Recomandăm părinților să-și învețe copii să nu se joace cu chibriturile, brichetele sau alte surse de aprindere şi să anunţe, prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, orice situaţie care îi pune viaţa în pericol.

Pentru siguranţă, păstraţi chibriturile, brichetele şi alte surse de foc în locuri în care nu au acces. Înlăturaţi orice curiozitate în legătură cu focul, explicându-le cu răbdare pericolul pe care acesta îl reprezintă pentru viaţa lor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate