Accident rutier pe bvd. Ștefan cel Mare

0

Sâmbătă, 23 ianuarie, în jurul orei 14.00 s-a produs un accident rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare din orașul Târgu Neamț, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Conducătoarea unui autoturism marca Opel, în vârstă de 28 de ani, venea dinspre centrul orașului și a semnalizat stânga, cu intenția de a intra în parcarea brutăriei Panidol. Din spate, șoferul unei Dacii a intrat în depășire, acroșând aripa din stânga-față a Opelului. Bărbatul în vârstă de 65 de ani a pierdut controlul autoturismului, a ieșit de pe partea carosabilă, a intrat într-un morman de zăpadă înghețată, fiind proiectat într-un copac.

Conducătorul  Daciei a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Sf. Dimitrie din Târgu Neamț. În ciuda faptului că mașina a fost serios avariată în dreptul șoferului, viața acestuia este în afara oricărui pericol. Bărbatul a suferit doar o fractură de piramidă nazală…

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele indică faptul că doar șoferul Daciei consumase băuturi alcoolice, însă nu în exces (0,11 mg/ l alcool pur în aerul expirat):

Reporter: Andreea TRĂSNEA/ Imagine: Dacian ANIȚEI

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate