Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 februarie 2019
  • :
  • :

ALDE vrea desfiinţarea pensiilor speciale

Parlamentarii ALDE pregătesc un proiect de lege care prevede desfiinţarea pensiilor speciale, a anunţat Ion Asaftei- preşedintele ALDE Neamţ, într-o conferinţă de presă susţinută recent.

Un deputat din partea ALDE Suceava (Alexandru Băișanu) este cel care a iniţiat legea (promulgată de președintele Klaus Iohannis) prin care persoanele sănătoase care refuză un loc de muncă sau cursurile de pregătire profesională nu vor mai primi ajutor social.

Ion Asaftei a punctat că parlamentarii ALDE se vor ține de cuvânt, așa cum au făcut și cu legea care prevede tăierea ajutorului social.

„Este o chestiune de respect față de milioanele de români care muncesc în această țară și îşi câștigă traiul în mod decent.

Este inadmisibil ca cineva să aibă o pensie de 500.000.000 de lei, când  sunt oameni care nu-şi permit dintr-o pensie să cumpere doi biscuți pentru nepoții lor.

S-a încheiat cu pomana publică. Fiecare să își primească pensia după contribuția avută”, a declarat Ion Asaftei.

 

sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *