Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 23 ianuarie 2019
  • :
  • :

Aur pentru CSŞ Târgu Neamţ, la Campionatul Naţional de Atletism

Micuții atleți ai Clubului Sportiv Școlar Târgu Neamț s-au întors cu rezultate deosebite de la Campionatul Național de Atletism pentru Copii 3, desfășurat la București în perioada 9-10 iunie.

Astfel, atletul Stafie Robert a izbutit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, câștigând medalia de aur în proba de aruncarea mingii de oină şi locul 4 în proba de 300 de metri, ambele cu record personal.

Târgu Neamţ a avut şi alţi copii care s-au remarcat la întrecerea din capitală:

Budurleanu-Muraru Massimo a obţinut locul 5 în proba de triatlon (la 50 m, săritura în lungime şi 300 m) cu un nou record personal. De asemenea, Avasîlcăi Andrei a urcat pe locul 6 în proba de 50 metri garduri, cu un rezultat foarte bun ținând cont că a alergat cu copii mai mari decât el, iar Apostol Cosmin a obținut locul 9 în proba de săritură în lungime..

La Concursul Național de Atletism a participat și atletul Smochină Ioan Matia. Fiind la prima lui participare de acest nivel și alergând cu copii mai mari decât el, a obținut locul 32 din 68 de copii- un rezultat admirabil.

„Mă bucură foarte mult rezultatele pe care le-au obținut copiii la Campionatul Național de Atletism! Se antrenează de mai puțin de un an de zile. Cu muncă, ambiție si dăruire apar și rezultatele, iar acești copii le merită din plin. Viitorul sună bine la Clubul Sportiv Școlar Târgu Neamț, aș putea spune că am parte de niște copii foarte talentați şi muncitori.

Țin să-i mulţumesc domnului director pentru tot sprijinul acordat și părinților pentru implicarea de care au dat dovadă mereu. Împreună facem o echipă bună!”, a declarat antrenorul Cătălin Suhani.

Felicitări, copii! Suntem mândri de voi şi vă dorim rezultate deosebite în continuare!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *