Aviz politicienilor: La spitalul din Târgu Neamț nu avem medic anestezist!

1

O problemă care pare să nu se mai rezolve de ani buni la spitalul de sub Cetate este lipsa unui anestezist. În prezent, unitatea spitalicească se bazează pe unul singur, care vine la Târgu Neamț o dată la două zile.

În cadrul unei conferințe de presă, președintele Colegiului Medicilor Neamț și personalul medical de la secția de Chirurgie au solicitat politicienilor care își au rădăcinile în zona Târgu Neamț să se implice mai mult pentru  a rezolva această problemă acută, făcând referire în special la Ionel Arsene, noul președinte al Consiliului Județean Neamț.

Deși spitalul a fost acreditat, are în dotare aparatură medicală performantă, printre care și trusa de chirurgie laparoscopică folosită recent în premieră, cei aproximativ 100.000 de locuitori din Târgu Neamț și comunele limitrofe ar putea spera la servicii medicale de top dacă spitalul de sub Cetate ar avea un medic anestezist în permanență.

Andreea Trăsnea

Operator imagine/ Editor montaj: Dacian Aniței

dolinex
1 Comentariu
  1. AR spune

    Cred ca dr.Koszeki VREA SA-L EXPUNA PE ARSENE LA O CHESTIE CARE NU DEPINDE DE EL.UN ANESTEZIST VINE DOAR DACA E COADA MARE LA OPERATII DIFICILE CA SA AIBA TREABA.UN ANESTEZIST NU VINE LA TARGU NEAMT SA SOMEZE SAU SA ASTEPTE SA NU MAI FUGA LUMEA DE SERVICIILE MEDICALE OFERITE DE UNII MEDICI VESTITI PENTRU AIUREALA LOR.Il felicit pe dr Koszeki pentru istetimea de a bate saua sa priceapa ..cine stie ce inseamna un anestezist!IN ORICE CAZ ARSENE SI ECHIPA NU STIU CE TREBUIE SA FIE LA TARGU NEAMT ,CA SA VINA UN ANESTEZIST DEFINITIV !SECTIA DE CHIRURGIE ODATA COMPROMISA NU ADUCE USOR NICI PACIENTI ,NICI ANESTEZIST…ASTA IN LOC DE CONCLUZIE!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate