Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 21 iulie 2018
  • :
  • :

Bărbat din Vânători- Neamț, reținut după șase infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, de la începutul anului până în prezent

Joi, 14 septembrie, în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vânători Neamț au depistat în trafic, pe str. Sfânta Teodora, un conducător auto care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au oprit autoturismul înmatriculat provizoriu, al cărui șofer, un bărbat de 43 de ani, din Lunca a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind pozitiv.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, bărbatul avea permisul de conducere reținut, fiind depistat de cinci ori săvârșind infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, de la începutul anului 2017.

Din aceste considerente, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis și sub influența alcoolului.

sursa: IPJ Neamț
2 comentarii la “Bărbat din Vânători- Neamț, reținut după șase infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, de la începutul anului până în prezent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *