Search
joi 18 ianuarie 2018
 • :
 • :

Cine credeți că este cel mai bun consilier local de la Târgu Neamț din mandatul 2016-2020?

19 oameni stau la masa rotundă din sala de ședințe a Consiliului Local al orașului Târgu Neamț și iau decizii în numele locuitorilor.

Niciun proiect de hotărâre inițiat de primar nu poate fi pus în practică fără acordul lor.

Unii dintre ei sunt mai activi și se implică în anumite spețe din viața comunității locale, alții par că sunt pe scaunul de consilier local pe post de ornament și ca să iasă numărătoarea în timpul ședințelor.

Prin acest sondaj de opinie, ne propunem să vedem care dintre consilierii locali ai urbei de sub Cetate au o activitate cunoscută și apreciată de către locuitorii orașului:

Cine credeți că este cel mai bun consilier local de la Târgu Neamț din mandatul 2016-2020?

View Results

Loading ... Loading ...51 comentarii la “Cine credeți că este cel mai bun consilier local de la Târgu Neamț din mandatul 2016-2020?

  1. Andreea Trăsnea Autor

   Vă rugăm să vă exprimați opinia în cadrul sondajului, alegând consilierul local preferat din lista de mai sus.

   Raspunde
  1. Andreea Trăsnea Autor

   Vă rugăm să vă exprimați opinia în cadrul sondajului, alegând consilierul local preferat din lista de mai sus.

   Raspunde
 1. Ana

  Nimeni…niciunul nu merita atentia noastra,nici un politician nu merita sa fie votat!o haita de lupi care mananca doar pt ei si famiile lor!un oras si o tara destinata abandonului total,o tara farà viitor!e prea tarziu ca cineva sa sa faca miracole….poate peste 100 de ani

  Raspunde
 2. razvan dediu

  sunt niste nulitati,le ploua in gura de ce sunt. ce au facut ei pt orasul tg neamt?cine este bors , ce il recomanda , sau ciorsac? madam VRANCEANU ste sora lui sulfina barbu, asta o recomanda.

  Raspunde
   1. Cineva

    Pai de asta s-a ajuns unde s-a ajuns. ” imi sustin prietenul” si prietenul tau a ajuns acolo pupand in pe altii fara sa aibe vreo treaba cu ce se intampla acolo. O testoasa pe stalp…cineva a pus-o acolo cu toate ca nu e locul ei..dar.. ea da din maini si din picioare ca atat stie sa faca acolo sus

    Raspunde
   2. ombun

    pentru ca de la nivel local pana sus la centru ne tot,,sustinem”amicii,colegii de partid promovand nonvaloarea,incompetenta,hotia,mitocania,in timp ce valoarea este marginalizata voit,pentru ca nu este obedienta,spune lucrurilor pe nume.raspunsul este mai complex si mai lung,nu e aici locul

    Raspunde
 3. George Harabagiu

  Fara a face nici un fel de exagerare, TG Neamț este un oras care s-a modificat radical in mandatul lui Daniel Harpa , actualul sau edil. Este altceva .. Intreaga zona a căpătat valente noi , iar Ținutul Zimbrului devine un brand european . Nu vreau sa comentez ( acum si aici ) oportunitatea unui instrument de sondare a părerii cetățenilor , in ceea ce priveste activitatea aleșilor locali. De departe echipa cistigatoare este cea a PSD , asa cum tandemul Arsene-Harpa a reprezentat “ balonul de oxigen “ pentru urbea de sub cetate. Argumente sunt suficiente pentru a vota întreaga echipa de consilieri locali a PSD . Respectind insa regula votului de pe un singur IP , încredințez votul meu fara rezerve, Elenei Ciorsac . Pentru zâmbetele copiilor pe care-i pregătește , pentru actiunile remarcabile organizate fara cusur. Despre adversarii PSD imi este jena efectiv sa dezvălui adevărurile halucinante care circula in anumite medii, despre dedesubturile obscure ale unor combinații oneroase in care sunt implicați consilieri liberali – Andrei Aciocirlanoaiei de ex. O sa-i rezerv acestuia onoarea de a face obiectul unor dezvăluiri halucinante , in curind ! Pronosticul meu : Echipa PSD TG Neamț va cistiga !

  Raspunde
  1. Ciorsac Elena

   Ma onorează prezența dumneavoastra scriptica aici.Va multumesc pentru vot si pentru sustinere.Este o lupta a tinereții, deci sa o lăsăm să fie asa, altfel căpăta alte valențe !

   Raspunde
 4. Mirabela

  Care sunt criteriile dupa care trebuie votati ?Trebuiau prezentate atributiile ,rapoartele lor de activitate postate pe site ul primariei si atunci era votarea in cunostinta de cauza . Asa voteaza si copiii pt unii consilieri si nu mi se pare normal .Deci votul nu i serios si valabil stimata initiatoare a votarii !

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *