Creangă… la el acasă (Partea I)

2

Luni, 7 aprilie, la Colegiul Tehnic „Ion Creangă” Târgu Neamț s-a desfășurat prima parte a Proiectului Național Educativ cu Participare Internațională „Creangă… la el acasă”, ediția a V-a.

În jur de 300 de lucrări venite din toată țara au participat la secțiunea de creație literară.

S-au prezentat lucrările elevilor participanți la secțiunea de proiecte. Marele premiu a fost obținut de elevii Seminarului Teologic Liceal Sf. Ioan Iacob Dorohoi, care au realizat o machetă a casei lui Ion Creangă de la Humulești.

Juriul, format din prof. univ. dr. Constantin Parascan, conferențiar universitar dr. Claudia Costin, părintele arhimandrit Mihail Daniliuc, Lidia Richter și asistent universitar Cosmin Iațeșen, a fost obiectiv și a apreciat efortul depus de toți elevii participanți.

Andreea Trăsnea


 

 

 

2 Comentarii
  1. nicu spune

    Superba initiativa. Felicitari organizatorilor.

  2. IAȚEȘEN spune

    FELICITĂRI CADRELOR DIDACTICE – Doamnei prof. ADINA TIMOFTI, DE LA COLEGIUL TEHNIC „ION CREANGĂ” DIN TÂRGU NEAMȚ PENTRU REALIZAREA Proiectului Național Educativ cu Participare Internațională “Creangă… la el acasă”, ediția a V-a, aprilie 2014. PROMOVAREA CULTURII LOCALE ȘI REGIONALE PRIN EVIDENȚIEREA ȘI RECUNOAȘTEREA REUȘITELOR REALIZATE DE ADEVĂRATELE VALORI ÎN DIFERITE MEDII DE EXPRIMARE ARTISTICĂ VA FI UN FUNDAMENT AL CALITĂȚII PENTRU PROCESUL DE ÎNVĂȚĂMÂNT…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate