Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 23 ianuarie 2019
  • :
  • :

Escroc la patru ace, pe drumuri nemțene (VIDEO- camera ascunsă)

Prin Neamț umblă niște escroci cu un BMW gri break cu numere de Bulgaria care țepuiesc oameni.

Indivizii se dau drept cetățeni turci și spun că au rămas fără benzină, iar pentru niște benzină sau pentru transport până la prima benzinărie oferă valută. Lire turcești zic ei, cel mai probabil false, sau bancnote din alte țări caci ce avea escorcul în mana seamană izbitor de bine cu dinarul sârbesc.

Cei țepuiți în cel mai fericit caz caută să vadă cât valorează o liră și acceptă să dea toți banii pe care îi au prin buzunare ca diferență pentru valuta cu multă generozitate de la escrocul pus la patru ace.

Escrocii sunt bine îmbrăcați și își joacă rolul cu mult talent, iar poliția nu prea are ce să le facă. Ultimii astfel de escroci pe care i-am găsit în zona Bălțătești și i-am dat pe mana poliției au scăpat că așa sunt legile din România, și dacă poliția nu-i poate opri cineva trebuie să o facă.

Nu încercați să faceți același lucru și să filmați sau să vă expuneți riscurilor când întâlniți astfel de indivizi. Dacă se simt în pericol situația poate degenera brusc și violent. Anunțați doar poliția prin numărul de urgență 112.

sursa: ZiarPiatraNeamț.RO

ziar piatra neamtLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *