Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 27 mai 2018
  • :
  • :

Gala Olimpicilor de la „Conta”

Joi, 15 iunie, Liceul „Vasile Conta” Târgu Neamţ a premiat munca profesorilor și a elevilor, perseverența, studiul intens și rezultatele excepționale obținute la învățătură și la concursurile școlare, pe parcursul anului școlar 2016- 2017.

Aflată la cea de-a V-a ediţie, Gala Olimpicilor de la „Conta” s-a desfășurat la Casa Culturii „Ion Creangă”, în prezența unui public numeros format din elevi, profesori, părinți și invitați speciali, colaboratori ai unității de învățământ. Evenimentul a fost moderat de către prof. Karina Cojocariu, director al instituţiei de învăţământ. Şi de data aceasta, au răspuns afirmativ invitaţiei de a aprecia excelenţa în educaţie primarul Daniel Harpa, dar şi Octavian Andrei Bărbuleţ Tărăntuş, consilier personal al preşedintelui C.J. Neamţ, Ionel Arsene.

Gala Olimpicilor de la Conta a fost organizată cu implicarea elevilor voluntari şi a Asociaţiei ProParentes.

Urmăriți în continuare premierea olimpicilor, profesorilor lor coordonatori, şefilor de promoţie şi a elevilor voluntari de la Liceul „Vasile Conta”:

ziar piatra neamtLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *