Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 21 ianuarie 2019
  • :
  • :

Incendiu la Mănăstirea Paltin- Petru Vodă (UPDATE)

UPDATE:

Incendiul a fost lichidat la ora 17:10. Au ars bunurile materiale dintr-o cameră și a fost deteriorată izolația pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Celelalte camere sunt locuibile. La incendiu a participat si SVSU Pipirig cu o autospecială de stingere.

Potrivit ISU Neamţ, cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric la mijloace de iluminat. De menționat că locuința era proprietate personală a unei măicuțe.

ŞTIRE INIŢIALĂ:

Un incendiu a izbucnit la o casă mănăstirească din incinta Mănăstirii Paltin (de maici) de la Petru Vodă, comuna Poiana Teiului.

Cu scurt timp în urmă, ISU Neamț a fost solicitat pentru a stinge flăcările. Spre locul intervenţiei au pornit trei ASAS (o autospecială de la Târgu Neamţ şi două de la Garda nr. 2 de interventie Poiana Teiului) şi o ambulanţă SMURD.

Incendiul se manifesta la parterul casei de locuit, într-o cameră pe o suprafaţă de aproximativ 20 metri pătraţi.

Revenim cu informaţii.

Acest eveniment nefericit este cu mult mai mâhnitor dacă ţinem cont că, la 10 februarie, părintele Iustin Pârvu ar fi împlinit 99 de ani…

 

 

ziar piatra neamtLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *