Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 23 ianuarie 2019
  • :
  • :

Micuții luptători de la L.C. Ashihara Budokai Târgu Neamț, pe podium la Campionatul NAȚIONAL

Ediția 2018 a Campionatului Național de Ashihara Karate a adus Clubului Sportiv L.C. Ashihara Budokai Târgu Neamț trei medalii de bronz.

Competiția s-a disputat la Brașov, în perioada 11-12 mai, și a reunit circa 370 de participanți din întreaga țară. Clubul de sub Cetate, condus de președintele și antrenorul Cristi Luculescu, s-a prezentat cu cinci sportivi.

„Am obținut trei locuri III, la categoriile de vâstă -12 ani, -14 ani și –18 ani, prin sportivii Alexandra Popa, Ștefan Lupu și Ștefan Flaitar.

Meritorie a fost și participarea sportivilor Luckas Becker și Amalia Rochian. Au făcut meciuri bune, dar nu au reușit calificarea în faza superioară a competiției.

Fiind o competiție de anvergură, cel mai mare dușman al lor au fost emoțiile. Este primul concurs de talie națională la care au participat, iar experiența acumulată este binevenită pentru fiecare dintre ei.

Felicitări sportivilor pentru modul în care s-au prezentat și mulțumiri părinților pentru implicare!”, transmite antrenorul Cristi Luculescu.

Tinerii sportivi de la L.C. Ashihara Budokai Târgu Neamț continuă antrenamentele, astfel încât rezultatele să apară și la următoarele competiții.

„Urmează participarea la Cupa Youth Challenge 2018 de la Pitești și Campionatele Mondiale din Ungaria, de la începutul lunii noiembrie”, a conchis Cristi Luculescu.

De peste 25 de ani, acesta promovează în zona Târgu Neamț artele marțiale și spiritul de fair-play. Clubul sportiv condus de dânsul este într-o continuă evoluție și pregătește numeroase surprize pentru cei care practică sau vor să practice arte marțiale.

Felicitări sportivilor și mult succes la următoarele competiții!

Andreea Trăsnea

ziar piatra neamtLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *