Momente de fericire, la Centrul de Îngrijire și Asistență din Târgu Neamț

0

Chipurile brăzdate de necazuri și de boală, ale celor aproximativ 60 de beneficiari ai Centrului de Îngrijire și Asistență din Târgu Neamț s-au înseninat pentru câteva clipe. Asta, datorită unei surprize plăcute pe care Octavian Andrei Bărbuleț Tărăntuș, consilier al președintelui Consiliului Județean Neamț, a „copt-o” înainte de Paști, alături de prietenii săi.

Aceștia au organizat un moment plăcut pentru seniorii instituționalizați. Sufletele vârstnicilor s-au delectat cu numeroase melodii interpretate de tânăra solistă Lyz Iuliana-Maria și de Liviu Piciu, iar desertul le-a fost oferit de managerii unui hotel din Târgu Neamț.octavin barbulet la centru batrani

Prezența tinerilor le-a stârnit o stare de bine, au povestit și au dansat pe melodiile ritmate interpretate de cei doi soliști, amintindu-și de tinerețe. 

Este o mare plăcere să știu că pot să aduc zâmbetul pe chipul persoanelor din jurul meu, fie tineri sau vârstnici. După vizitele realizate în câteva centre de copii, am hotărât să revin și în centrul de vârstnici din Târgu Neamț. M-am atașat de persoanele de aici și m-am bucurat să văd că unii dintre ei nu m-au uitat.

Acțiunile de acest gen vor continua și voi încerca, împreună cu prietenii, să le fim alături. Să nu uităm că în urma noastră rămâne ceea ce reușim să facem pentru ceilalți… iar eu încerc să fac tot ce îmi stă în putere, cu drag și cu mult suflet”, ne-a spus Octavian Andrei Bărbuleț Tărăntuș, consilier al președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

Seniorilor din toate centrele de îngrijire, le dorim sărbători cu bine, sănătate și multe clipe de fericire! Felicitări tinerilor cu astfel de initiative!

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate