Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 octombrie 2018
  • :
  • :

Moş Nicolae la Târgu Neamţ

Marţi, 5 decembrie, a fost o seară magică la Casa Culturii „Ion Creangă” din Târgu Neamţ. Sute de copii, însoţiţi de părinţi ori bunici, au venit să-l vadă pe Moş Nicolae, care a promis că le va oferi daruri dacă au fost cuminţi pe parcursul anului.

Pentru a-l impresiona pe moş, copiii talentaţi de la cercurile de actorie, pian şi canto din cadrul Casei Culturii, dar şi alte tinere talente locale au pregătit diverse momente artistice.

Printre târgunemţenii veniţi să-l întâmpine pe Moş Nicolae s-au numărat şi primarul Daniel Harpa, viceprimarul Vasile Apopei şi city-managerul Geanina Fedeleş.

„Am ţinut să fiu alături de dumneavoastră, de copiii noştri. Şi eu îl aştept pe moş şi sunt sigur că va veni, nu doar aici, la Casa Culturii, ci şi acasă la fiecare dintre noi.

Mi-am dorit din tot sufletul ca tot în această seară să inaugurăm şi patinoarul. Nu a fost posibil, din cauze tehnice, însă mâine seară vom beneficia şi de plimbări de gheaţă, în Parcul Central.

Vă doresc din tot sufletul o seară minunată. Sperăm ca în fiecare an, atât în ajun de Moş Nicolae, cât şi de Moş Crăciun, să fim cât mai mulţi, cât mai bucuroşi, încărcaţi de pozitiv, de ceea ce e mai bun şi mai frumos pentru oraşul nostru”, a spus primarul Daniel Harpa.

Programul artistic pregătit de copiii mici şi mari, dar şi sala arhiplină care fierbea în aşteptarea lui, l-au determinat pe Moş Nicolae să îşi facă apariţia în cele din urmă.  Nu a durat mult până când sutele de prichindei l-au asaltat. În jur de 400 de copii au primit dulciuri de la legendarul moş, care le-a promis că vine şi la anul.

Cu daruri pentru cei cuminţi şi nuieluşe pentru cei obraznici.

Andreea Trăsnea

ziar piatra neamtLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *