Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 19 iunie 2018
  • :
  • :

O altfel de lecție despre natură, la Școala Domnească

Recent, elevii Școlii nr. 2 „Grigore Ghica- Vodă” din Târgu Neamț au avut ocazia să participe la o altfel de lecție despre natură, predată de Ioana Popa- reprezentantul Asociației „Ecouri Verzi” (educator pentru natură).

Vizita profesoarei din Cluj a fost un prilej și pentru cadrele didactice târgnemțene să descopere și alte metode de predare a materiilor opționale.

Activitatea a fost realizată prin intermediul proiectului Natura în școli și școala în arii protejate, implementat de Fundația ProPark pentru Arii Protejate, în parteneriat cu Asociația „Ecouri Verzi” din Cluj Napoca și finanțat prin granturile SEE.

Proiectul „Natura în școli și școala în Arii Protejate” îşi propune să crească nivelul de conștientizare a publicului larg cu privire la rolul și importanța ariilor naturale protejate prin stimularea vizitării acestora de către copii și părinți,  creșterea capacității profesorilor și personalului din arii protejate de a oferi educație ecologică și implicarea copiilor în activități practice de tip Junior Ranger.

Andreea TRĂSNEA/ Imagine: Dacian Aniței

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *