O altfel de lecție despre natură, la Școala Domnească

0

Recent, elevii Școlii nr. 2 „Grigore Ghica- Vodă” din Târgu Neamț au avut ocazia să participe la o altfel de lecție despre natură, predată de Ioana Popa- reprezentantul Asociației „Ecouri Verzi” (educator pentru natură).

Vizita profesoarei din Cluj a fost un prilej și pentru cadrele didactice târgnemțene să descopere și alte metode de predare a materiilor opționale.

Activitatea a fost realizată prin intermediul proiectului Natura în școli și școala în arii protejate, implementat de Fundația ProPark pentru Arii Protejate, în parteneriat cu Asociația „Ecouri Verzi” din Cluj Napoca și finanțat prin granturile SEE.

Proiectul „Natura în școli și școala în Arii Protejate” îşi propune să crească nivelul de conștientizare a publicului larg cu privire la rolul și importanța ariilor naturale protejate prin stimularea vizitării acestora de către copii și părinți,  creșterea capacității profesorilor și personalului din arii protejate de a oferi educație ecologică și implicarea copiilor în activități practice de tip Junior Ranger.

Andreea TRĂSNEA/ Imagine: Dacian Aniței

 

banner

Reclama sponsorizata
Articole, Educație, Facebook Comune, Stirea zilei, Stiri locale, Targu Neamt

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. *

Stiri de ultima ora

  • Noapte de foc pentru pompierii din Tîrgu Neamţ

    Noaptea trecută la ora 03:46, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la […]

Ramofarm Târgu Neamț

Pelerinaje și excursii

megatravel

Mersul trenurilor

Spatiu publicitarReclama sponsorizata
Reclama sponsorizata

Publicitate


monumente

cetate

cuiejdel

humulesti

neamt

bacau

harghita

roman

roznov

piatra

neamt news

seosite

romaniahost

einstein

Editie print