Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 februarie 2019
 • :
 • :

Președintele Ionhannis O REVOCĂ din funcție pe Laura Codruța Kovesi

 

Președintele României a semnat decretul de revocare al șefei DNA, pentru că lupta împotriva corupției nu trebuie să fie diminuată sau blocată, trebuie să continue, declară Mădălina Dobrovolschi.

În plus, spune ea, într-un stat de drept hotărârile CCR trebuie toate respectate, judecătorilor constituționali le revine responsabilitatea să nu se îndepărteze de la spiritul Constituției. Hotărârile CCR trebuie respectate și aplicate și de majoritatea politică.

Președintele s-a văzut nevoit să o demită pe Kovesi pentru că se apropie termenul limită de 40 de zile, termen în care trebuie să aplice deciziile administrative. Pentru ca decizia de revocare să nu fie asociată cu voința sa personală, președintele Iohannis a pasat sarcina de a face anunțul purtătorului de cuvânt al administrației prezidențiale.
3 comentarii la “Președintele Ionhannis O REVOCĂ din funcție pe Laura Codruța Kovesi

 1. George

  Dacă femeia asta va candida la prezidențiale îi va pulveriza pe toți contracandidații. Vom trăi și vom vedea.

  Raspunde
 2. Vasile

  Prima propoziție din știre este deja un „fake news” . Iohannis nu a decis nimic…nu avea drept de veto. El doar trebuia să aplice (de foarte multe zile) HOTĂRÂREA Curții Constituționale. Vă rog să dați dovadă de profesionalism și să corectați, astfel încât să fie informați corespunzător cetățenii acestei țări.
  admin: multumim, am remediat.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *