Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 octombrie 2018
  • :
  • :

Târgu Neamț găzduiește Expoziția Regională a Moldovei- Porumbei ornament și sport, găini, iepuri de rasă și păsări exotice

Minunate exemplare de păsări şi animale mici, din rase atent selectate pentru calităţile lor, sunt aduse în atenția nemțenilor și nu numai.

În perioada 19-21 ianuarie, la Târgu Neamț are loc Expoziția Regională a Moldovei- Porumbei ornament și sport, găini, iepuri de rasă și păsări exotice.

Evenimentul inedit, singurul de acest fel organizat sub Cetate, este rezultatul unui parteneriat între Asociația Crescătorilor de Păsări și Iepuri de Rasă din Bucovina, Primăria orasului Târgu Neamț și Clubul Sportiv Școlar.

Expoziția va fi găzduită de Sala de Sport Stadion (strada 1 Decembrie 1918). De vineri, 19 ianuarie, la ora 14.00 până duminică, 21 ianuarie, ora 16.30, vizitatorii vor putea admira numeroase exemplare deosebite, de la crescători de renume. Intrarea la expoziție costă 5 lei.

De asemenea, în zilele de sâmbătă și duminică (20-21 ianuarie), va avea loc și un Târg în aer liber, în fața expoziției.

De la mini-iepurași la giganți ai speciei, de la porumbei cu penaj deosebit la păsări exotice, expoziția își propune să aducă în fața celor interesați, pasionați de păsări sau animăluțe ori pur și simplu iubitori de frumos cele mai interesante și mai valoroase rase de porumbei, găini, iepuri și păsări exotice.
Un comentariu la “Târgu Neamț găzduiește Expoziția Regională a Moldovei- Porumbei ornament și sport, găini, iepuri de rasă și păsări exotice

  1. Vasiliu Vasile

    Initiativa laudabila.Expozitia,prilej de cunoastere pentru cei interesati sa afle noutati despre noi rase de animale si pasari,pentru cei indragostiti de frumos,cat mai ales pentru copii si scolari.Cred in succesul acestei expozitii

    Multumiri organizatorilor !

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *