Taxele și impozitele locale pentru 2016, în dezbatere publică

0

Joi, 22 octombrie, la sediul Primăriei orașului a avut loc dezbaterea publică a proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2016.

La dezbatere au participat doar câțiva târgnemțeni, viceprimarul Traian Humulescu, city managerul Vasile Apopei și unii consilieri locali (Mihaela Marian, Aliss Chidovăț, Vasile Dron, Daniel Turluianu, Viorel Marian, Ion Burlacu).

Gabriel Curcă de la  Direcția de Taxe și Impozite locale a explicat modificările care vor interveni în modul de impozitare pe clădiri și terenuri în anul următor.  Principala noutate este cota de impozitare diferențiată, în funcție de destinația clădirii (rezidențiale, nerezidențiale sau mixte).  În cazul persoanelor juridice, precizăm că ar urma o reducere de 5%  față de suma plătită în 2015 pentru clădirile la care nu a fost actualizată valoarea impozabilă în ultimii trei ani.

Aflați mai multe detalii din filmare:

Reporter: Andreea Trăsnea, Imagine: Dacian Aniței

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate