Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 27 mai 2018
  • :
  • :

Ultima zi de școală, primele clipe de vacanță, la CNSM Târgu Neamț

Astăzi, 16 iunie, a fost ultima zi din anul școlar 2016- 2017. Fie că a trecut greu sau prea rapid, toți elevii sunt încântați de sosirea vacanței mari.

Surprinzător sau nu, curtea Colegiului Național „Ștefan cel Mare” (CNSM) din Târgu Neamț s-a umplut de elevi, părinți și profesori, în ultima zi de școală. Copiii și adolescenții au venit să culeagă roadele muncii lor. Cei care au obținut rezultate excepționale, au fost premiați de cadrele didactice și aplaudați de colegi și părinți. Cei care nu au acordat atenția necesară studiului… și-au promis că la anul își vor da mai mult silința.

Dar, între ziua de astăzi și data de 11 septembrie, atunci când, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației, începe anul școlar 2017-2018, e VACANȚA DE VARĂ! Profitați de aceste luni, dragi elevi, dar nu uitați că educația are prioritate!

Andreea Trăsnea

În curând, video și de la Festivitatea de premiere a olimpicilor de la CNSM!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *