5 zile fără curent electric în Târgu Neamț și comunele învecinate

16

fara curentSăptămâna viitoare începe cu stângul pentru locuitorii orașului Târgu Neamț și a comunelor învecinate, care se vor împiedica prin casă dis-de-dimineață în absența luminii electrice. E-on anunță că alimentarea cu energie electrică ca fi întreruptă temporar în perioada 8-12 februarie, pentru executarea unor lucrări a instalațiile de distribuție în condiții de siguranță.

De luni (8 februarie) până vineri (12 februarie) nu vor avea curent electric între orele 8.00- 19.00 cei care locuiesc pe următoarele străzi din Târgu Neamț:  Ion Creangă, Horia, Cloșca și Crișan, Câmpului, Tăbăcari, Ozana, Mihail Sadoveanu, 1 Mai, Aprodul Purice, Slt. Câmpeanu, Trandafirilor, Ana Ipătescu, Zorilor, Cetății, 1 Decembrie 1918 și bvd. Ștefan cel Mare.

Tot de luni până vineri vor trebui să reziste fără curent și locuitorii altor zone ale orașului și cei din comunele limitrofe, între orele 8.00- 18.00: cartierele Humulești și Humuleștii Noi, străzile Tudor Vladimirescu, Eternității, Gheorghe Lazăr, Gheorghe  Asachi, Mitropolit Veniamin Costache din Târgu Neamț și localitățile Vânători, Crăcăoani, Bălțătești, Valea Seacă, Pipirig, Leghin, Târpești, Lunca Vânători, Stânca, Pițiligeni, Dolhești, Pluton, M-rea Neamț, M-rea Sihăstria, M-rea Secu, Rădeni, Urecheni, Dumbrava, Timișești, Nemțișor.

Fără a da prea multe explicații, deși intervalul de timp în care nu vom avea curent electric este imens, E-on precizează că lucrările ar putea fi reprogramate în situația apariției unor evenimente neprevăzute în  rețelele electrice și pune la dispoziția clienților un TelVerde (0800 800 929) pentru informații suplimentare:

eon curent

 

 

16 Comentarii
 1. criastian spune

  doar an romania se poate antampla asa ceva find ca e o tara de rahat si asi bat joc de noi cum vor ei

 2. florin spune

  PTR firma ,, ÎNVÂRTE CONTOARUL,,,,sunteți NEBUNI de legat.
  Nu știți cum să mai spălați banii?
  De ce trebuie să vă justificați? Nu v-a cerut nimeni. Prin asta nu faceți decât să demonstrați -dacă mai era cazul – că a-ți fost și sunteți HOȚI.
  Când o să dispară specimenul acesta?
  Un specialist ar fi programat lucrările ținând cont de criterii umane nu de interesul personal-pur politic.

 3. sorin spune

  Frumos. Vara fara apa, iarna fara curent… ca in Evul Mediu. Abia astept sa vin acasa.

 4. ANDA spune

  v-a mulțumit ptr,, ÎNȚELEGERE,, cineva?
  incompetenților

 5. costina barbulet spune

  11 ore este exagerat de mult,mai ales ca copiii sunt in vacanta si se iuta si la televizor.afara e si cald,avem frigiderele,congelatoarele,ce facem cu mancarea?trebuia sa sie luat curentul 2-3 ore,nu 11.

 6. Iarna nu-i ca vara spune

  S-au gândit oare că suntem în plină iarnă , că cei de la blocuri încălzesc apartamentele prin centrale care funcţionează pe bază de curent electric, copilaşii sunt în vacanţa şi vor sta acasă în frig şi se pot îmbolnăvi . Oare cei de la E-ON Electrica n-au putut efectua aceste lucrări primăvara, vara sau toamna când temperatura în casă este normală, nefiind necesară o sursă de căldură? Dar cum la noi toate sunt pe dos , NIMIC nu ne mai surprinde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?

 7. sasu spune

  Asta se intampla cand nu mai esti stapan in casa ta . Toti cei care care s-au perindat la conducerea acestei tari ar trebui judecati in regim de urgenta pentru GENOCID asupra poporului roman …dar cine sa o faca , au umplut tara de mall-uri si de rable ,ne-au indus iluzia de bunastare, iar ROMANIA a devenit o mare si frumoasa colonie .

 8. VIO spune

  DE CE NU A-ȚI FĂCUT UN ANUNȚ ÎN PREALABIL, ASTFEL ÎNCÂT PERSOANELE FIE ELE FIZICE SAU JURIDICE SĂ-ȘI POATĂ PROCURA DIN TIMP O ALTĂ SURSĂ DE ÎNCĂLZIRE -ÎN CAZUL ÎN CARE SE FOLOSESC DOAR DE CENTRALE PE GAZ METAN-CARE IMPLICĂ FOLOSIREA ENERGIEI ELECTRICE.
  DACĂ EXISTĂ PRINTRE VOI CINEVA CARE ARE O SCLIPIRE DE INTELIGENȚĂ-DEȘI MĂ ÎNDOIESC-INTELIGENȚI SUNTEȚI DOAR LA FURAT-POATE FACEȚI UN ALT PROGRAM.
  VĂ DORESC O SĂPTĂMÂNĂ F. GREA ȘI NUMAI INSUCCESE:PROFESIONALE, FAMILIALE, ETC…

 9. eu spune

  ptr ,,băieții deștepți,,

  INCONȘTIENȚĂ CRASĂ

 10. vv spune

  cred ca e razboi sau vreo calamitate. Nu cred ca pe timp de pace sa fi auzit ca pe undeva s-a intamplat sa lipseasca energia electrica o saptamana.
  Intradevar ei sunt baieti destepti, noi suntem prostii.

 11. Valentina spune

  Cum este posibil asa ceva ???nu avem alta sursa dd încălzire decat centrală ,avem copil mic cum sa il ținem in frig ???Chiar nu mai există nici un drept ?Pentru ce mai încheiem contracte sa va bateti joc de consumatori ?Ce face protecti consumatorului ?Asta inseamna ca trebuie sa le dăm de lucru si celor de la OPC !!!

 12. traian spune

  Cine suportă costurile reparațiilor ptr electrocasnicele care sigur se vor defecta ptr că vor fi ineviabitabil șocuri electrice.
  Sunteți lamentabili, nimic nu justifică ceea ce faceți.
  Faceți lucrările eșalonat -pe zile și ore bine gândite.

 13. iulian spune

  E simplu, plangeri catre OPC si veti vedea rezultate. Chiar daca le dam de munca altfel nu se poate. Nici o plangere pe net nu se ia in considerare. Doar oficiale scrise catre EON si catre OPC.

 14. dinu spune

  legislatia in vigoare permite alegerea de catre consumatori si a altui furnizor de electricitate. de ce in tirgu neamt nu am vazut nici o alta alternativa la eon?
  atunci cind nu ai concurenta iti permiti ori ce bataie de joc la adresa consumatorului pentru ca stii sigur ca nu arealta alternativa.
  si asa ajungem sa stam o saptamina fara curent si nun avem altceva de facut decit sa injuram ,sa ne jeluim unul altuia si eon-ul isi vede mai departe de furaciuni din avutul nostru.
  cred ca in secunda 2 de la aparitia acestui anunt protectia consumatorului domnul primar, presedintii partidelor politice ar fi trebuit sa se autosesizeze si sa-i fi tras la raspundere pe acesti domni numai pentru intentia de a opri furnizarea energiei electrice pentru o asa de lunga perioada in timpul iernii

 15. kritz spune

  ca pe vremea comunistilor!curent electric cu portia!rusine rusine rusine!dar ce rusine si cui?rusine mie ca am o casa in romania si platesc impozit,platesc curent electric,platesc facturi tarii mele si suntem tratati drept animale:cand vor ei ne dau cand vor ei ne iau!!! stimata companie EON si voi stiti ca nu aveti dreptul de intrerupere a energiei electice pe termen indelungat si in conditii atmosferice neadecvate,si deasemenea stiti ca lucrarile voastre se pot desfasura vara si nu iarna(iarna numai in caz de calamitati naturale).cine stie…cunoaste!!! vrem cocurenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 16. paul spune

  cei de la această companie sunt prin existența lor O CALAMITATE!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate