[FOTO/ Neamț] Mașină de Poliție, implicată într-un accident rutier cu victime

3

Un echipaj de Poliţie şi-a distrus maşina într-un accident rutier cu victime.

S-a întâmplat duminică, 31 octombrie, “în amiaza mare”, pe raza comunei Țibucani din județul Neamț.

Potrivit martorilor, echipajul de politie ar fi intrat în depășirea unui autoturism care staționa, fără să acorde prioritate vehiculului care venea din sens opus. Informația nu a fost confirmată oficial până la momentul scrierii acestui articol (ora 8.40).

Martorii spun că autospeciala din cadrul Poliţiei nu ar fi avut pornite semnalele acustice şi luminoase.

Surse neoficiale ne-au precizat că, în urma evenimentului rutier din Țibucani, Neamț, a rezultat rănirea a mai multe persoane, dintre care și cele care se aflau în mașina Poliției.

Până acum, avem confirmare de la lt. Irina Popa- purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, pentru un tânăr de 19 ani, victimă a accidentului rutier, transportat cu SMURD la CPU Târgu-Neamț.

Așteptăm informații oficiale și de la purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Revenim.

ACTUALIZARE ora 12.05:

IPJ Neamț a emis următorul comunicat oficial:

“La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul județean 155 N, în localitatea Țibucani.

Din primele cercetări a reieșit că, un agent de poliție, în vârstă de 32 de ani, din Țibucani, în timp conducea autospeciala MAI , în aceeași localitate, ar fi intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un tânăr, de 19 de ani, din Țibucani, care se deplasa din sens opus. În urma impactului autospeciala MAI a fost proiectată într-un alt autoturism, care se afla parcat, pe marginea părții carosabile.

Autospeciala MAI se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, fără a avea semnalele luminoase și acustice în funcțiune.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ambilor conducători auto, și a unei agente de poliție, de 31 ani, din Urecheni, pasager în autospeciala MAI.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

3 Comentarii
  1. Claudiu spune

    Nu cred ca ei au mustrări de conștiință si au zis ca il vad pe doctorul Tubucanu de la psihiatrie si intr-un moment de luciditate au vrut sa il accidenteze din moment ce e si el vinovat.

  2. Istrate Ciprian spune

    Doamne ferește !

  3. Mihai spune

    Agentul de poliție a intrat în depășire fără să se asigure punând în pericol viața tânărului care circula regulamentar mergea efectiv pe contrasens …Pana au ajuns părinții victimei mașina parcata pe care o depășea agentul ă fost mutată în dreptul tânărului noi având poze am pus întrebări cine a mutat mașina și a fost adusă în fața loganului de poliție unde fusese inițial….rusine Poliției Române cu asemenea agenți…..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate